miercuri, 30 noiembrie 2011

Nicolic ar putea face cale intoarsa catre Poli Timisoara

Ineficacitatea evidenta a ofensivei steliste naste idei la nivelul conducerii. 

Desi mai sunt cateva etape pana la finalul turului de campionat, se proiecteze inca de pe-acum viitoarea linie de atac a ros-albastrilor. Dat de mai mult timp ca si plecat de la Steaua, Stefan Nicolic pare tot mai aproape de o revenire in orasul de pe Bega, Marian Iancu luand in considerare un schimb de jucatori Axente - Nicolic.

marți, 29 noiembrie 2011

Tanase poate evolua in meciul contra lui Shalke

Mai sunt decat doua zile pana la confruntarea Stelei din Liga Europa din deplasarea de la Gelsenkirchen, contra echipei Shalke 04. 

In cazul unei victorii, ros-albastrii ar intra serios in calculele calificarii in urmatoarea faza a competitiei insa acest lucru nu va fi deloc usor de realizat. Bucurestenii vor primi indicatii de la antrenorul Ilie Stan din tribuna, cunoscut fiind faptul ca tehnicianul stelist a fost eliminat in timpul confruntarii cu Hapoel, din urma cu doua saptamani. 

Mai mult decat atat, Tatu este indisponibil pentru confruntarea de joi, sanse mici de a evolua avand si mijlocasul central Prepelita. In schimb, Cristi Tanase este refacut complet si va face parte din 11-le de inceput al Stelei.

Tanarul Cojocaru bate la portile lui Anfiel

Steaua Bucuresti este pe cale de a pierde una dintre marile sale sperante. Cea de-a treia optiune pentru postul de portar, Valentin Cojocaru, 16 ani, se afla in aceste zile la Liverpool pentru a da probe la echipa care isi desfasoara meciurile de pe terenul propriu pe Anfield Road. 

Sansele ca tanuraul stelist sa-i convinga pe conducatorii cormoranilor de utilitatea unui transfer sunt destul de ridicate, talentul dar si fizicul lui Cojocaru, 1,96 m, fiind motive suficiente.

luni, 28 noiembrie 2011

Becali isi ademeneste jucatorii cu prime record


Gigi Becali nu a dezarmat in lupta pentru titlu si aste este vizibil cu ochiul liber nu numai din declaratiile date de patronul Stelei pe toate posturile tv ci si prin stimulentele fianciare promise jucatorilor sai.

Latifundiarul din Pipera vede urmatoarele trei partide din Liga 1, cele cu Dinamo, CFR Cluj si Vointa Sibiu, ca fiind decisive in ceea ce priveste sansele Stelei la titlu, motiv pentru care a suplimentat primele acordate jucatorilor pentru aceaste dispute.

Asfel, in cazul acumularii a 9 puncte, stelistii vor fi premiati cu suma de 100.000 euro pentru fiecare jucator in parte, insa premiul va fi efectiv incasat doar daca Steaua va castiga campionatul, prima totala de obiectiv ajungand in acest fel la 200.000 euro.

duminică, 27 noiembrie 2011

Banel Nicolita renaste in Hexagon


Banel Nicolita, fost component al Stelei pana in vara acestui an, a confirmat forma bina pe care o traverseaza in ultima vreme, incriind cel de-al doilea gol de cand s-a transferat la gruparea franceza St.Etienne.

Nicolita a inscris cel de-al treilea gol al echipei sale in St.Etienne-Ajaccio 3-1.

Steaua - FC Brasov 1-0 dar jocul ros-albastrilor lasa de dorit


Steaua Bucuresti a reusit o noua victorie pe National Arena intr-o disputa considerata a fi pe teren propriu, scor 2-0 impotriva Brasovului condus de pe banca tehnica de Marius Sumudica.

Golul militarilor a fost inscris in minutul 42 de Raul Rusescu, atacantul gazdelor inscriind dintr-un penalty acordat cu usurinta la o intrare in careu a lui Mihai Costea.

Au evoluat urmatorii jucatori: 
Steaua: Tatarusanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu, Brandan - M. Costea (Nikolici '46), Rusescu, Fl. Costea (Balan '66, Rosu '73). Antrenor: Ilie Stan.

FC Brasov: Felgueiras - Raul Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Di Stefano (Ionescu '73) - Viveiros, Paez (Buga '46), Madeira, Chipciu - Moutinho (Hadnagy '73), Cristescu. Antrenor: Marius Sumudica.

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Steaua are un 11 complet cu transferuri teapa

Daca ati uitat ce fac Carlos, Bibiskov, Tininho sau Arthuro, gsp.ro va prezinta traseul acestora dupa ce au plecat din Ghencea. Unii dintre ei nu mai au echipe, iar altii joaca la trupe anonime din diferite colturi ale lumii si se mindresc cu faptul ca Steaua a fost cel mai important punct al carierei lor!

Carlos - portughezul are 33 de ani, dar e liber de contract din vara, atunci cind s-a despartit de turcii de la Bucaspor. Dupa ce a plecat de la Steaua, el a mai jucat in "puternicul" campionat din Iran, la Foolad.
 

Saban - israelianul de 31 de ani a fost prezentat de MM Stoica drept unul dintre cele mai reusite transferuri la acea vreme. A jucat un singur tur la Steaua, in sezonul 2006-2007. Acum evolueaza in tara natala, la Maccabi Tel Aviv, insa are doar 3 meciuri in actualul sezon.
Gora Tall - adus ca un salvator in mandatul lui Mihai Stoichita in returulul campionatului 2009-2010, senegalezul nu a prins nici un minut in tricoul ros-albastrilor. Stoperul de 26 de ani evolueaza la AEL, in liga secunda din Cipru.
 

Jelev - a fost adus la Steaua tot la insistentele lui Stoichita si, la fel ca Tall, a stat in Ghencea doar in returul sezonului 2009-2010. Fundasul central are 32 de ani si s-a intors in tara natala, la Slavia Sofia. A jucat 14 meciuri, iar echipa e pe locul 6 in clasament. El a mai trecut si pe la Inter Baku si Simurk din Azerbaidjan dupa ce s-a despartit de ros-albastri.
 

Tininho - lusitanul a fost una dintre cele mai mari tepe din istoria Stelei. El se lasase de fotbal cind a ajuns in Ghencea in 2009. A jucat un singur meci pentru echipa pregatita de Bergodi, in Europa League contra lui Saint-Patrick. Din aceasta vara, portughezul de 31 de ani nu mai are echipa, dupa ce a plecat de la Leixoes.
 

Dino Eze - nu a apucat sa joace nici un minut la Steaua, a facut doar un stagiu de pregatire. Singura echipa la care s-a impus a fost Gloria Buzau, iar fotbalistul nigerian de 27 de ani a ajuns acum sa evolueze la Prahova Tomsani, in Liga a III-a.
 

Josh Tudela - americanul nu i-a impresionat pe ros-albastri intr-un stadiu de pregatire din iarna lui 2010. Mijlocasul de 27 de ani a jucat in filme inainte de a-si gasi din nou echipa in SUA. El evolueaza la o Los Angeles Blues, o echipa formata in anul 2010, si care e inscrisa in liga a doua.
 

Elton - brazilianul minune al lui MM Stoica a jucat doar un tur in Ghencea in sezonul 2006-2007. De atunci el a schimbat 9 echipe in cariera sa si in prezent evolueaza la Al-Fateh, in Arabia Saudita. Mijlocasul de 25 de ani, pe care Becali l-a numit "circar", are patru meciuri sezonul acesta si a marcat un gol.
 

Raphael Grzelak - polonezul nu a stat nici el mai mult de jumatate de sezon la Steaua. Joaca in prezent la Ruch Chorzow, in tara natala, insa in acest campionat a prins doar 3 meciuri, toate din postura de rezerva. Grzelak are 29 de ani.
 

Krum Bibiskov - a evoluat la Steaua in doar un meci din Cupa României, in sezonul 2009-2010, contra Bistritei. In acel meci a ratat si penalty-ul care a dus la eliminarea ros-albastrilor din competitie. Virful de 29 de ani e acum la Minor Pernik, locul 9 in Bulgaria.
 

Arthuro - in 2008, atacantul a fost adus ca o vedeta la Steaua de Adrian Ilie din Segunda Division, de la Celta Vigo. Sud-americanul de 29 de ani a stat sase luni si a marcat un singur gol. Dupa ce a schimbat alte 5 echipe, el evolueaza acum in tara natala la Avai, ultimul loc in prima liga din Brazilia.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro

miercuri, 23 noiembrie 2011

La Steaua se fac calcule pentru un nou antrenor


Ilie Stan nu mai este sigur de scaunul de antrenor principal al Stelei, dupa prima sa infrangere in campionat, 0-1 la Piatra Neamt.

Nu atat rezultatul cat jocul prestat de echipa ros-albastra a atras nemultumiri la nivelul conducerii clubului. Se pare ca Becali si apropiati ai acestuia, au contactat deja doi posibili antrenori pentru partea a doua a acetualei stagiuni.

Prima varianta ar fi una interna, pe nume Petre Grigoras, actual tehnician al Pandurilor din Targu Jiu in timp ce varianta externa nu este deloc un nume nou pentru Steaua, Cristiano Bergodi, cel care a mai bifat o perioada pe banca echipei lui Becali.

marți, 22 noiembrie 2011

Fratii Costea au in continuare girul lui Gigi

Dupa ce in urma cu numai doua zile, isi exprima zgomotos la posturile tv sportive nemultumirea fata de fratii Costea, transferati la Steaua in vara acestui an, Gigi Becali si-a schimbat din nou parerea despre cei doi fotbalisti.

Vazut la un moment dat ca si plecat din curtea clubului din Ghencea, Florin Costea primise deja oferte mai ult sau mai putin concrete din partea a doua cluburi puternice ale Ligii 1: Dinamo si FC Vaslui.

Cel care a spus "pas" de aceasta data a fost chiar principalul contestatar din urma cu cateva zile, Gigi Becali, latifundiarul din Pipera schimbandu-si radical discursul. Becali i-a numit deja netransferabili pe cei doi frati, prevestind chiar ca acestia vor deveni in scurt timp cei mai buni jucatori ai campionatului.

duminică, 20 noiembrie 2011

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua Bucuresti 1-0 in etapa a XIV-a a Ligii 1

Steaua Bucuresti a suferit o infrangere surprinzatoare in partida desfasurata in deplasarea de la Piatra Neamt, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost inscris de Stana, mijlocasul gazdelor punctand in minutul 51 in urma unei executii spectaculoase de pe partea stanga a atacului nemtean.
Au evolat urmatorii jucatori:

Ceahlăul Piatra Neamt: Villadsen - Dumitras, Cazan, Forminte, Barna - Constantinescu, Monroy, Achim, Stana - Gafita (Chiacu '90+3), Cebotaru. Antrenor: Constantin Enache.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Martinovici, Galamaz, Geraldo, Brandan - Prepelita (Rusescu '46), Bourceanu, Bicfalvi (Năstasie '70), Tanase - M. Costea (Latovlevici '81), Fl. Costea. Antrenor: Ilie Stan.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Roni Levy da Steaua in judecata la FIFA pentru recuperarea restantelor financiare

Fostii antrenori ai Stelei au probleme cu patronul echipei, Gigi Becali, chiar si dupa ce activitatea lor sub culorile ros-albastre a luat sfarsit.

Dupa Dorinel Munteanu si Cristiano Bergodi, a venit randul lui Roni Levy pentru a-si solicita restante finaciare din partea Stelei, la FIFA. Antrenorul israelian are de incasat prima de calificare in grupele Ligii Europa, performanta reusita dupa eliminarea echipei bulgare, TSKA Sofia.

Desi componentii lotului Stelei au incasat sumele promise pentru respectiva performanta, Levy este inca in asteptarea sumei de 20.000 euro promisi de Becali pentru indeplinirea obiectivului stabilit.

Gigi Becali are probleme cu chiria si pe Arena Nationala

Steaua Bucuresti este in pericol de a-si mai desfasura pe Arena Nationala partidele considerate pe teren propriu. 
Si de aceasta data problema ar putea-o reprezenta tot neintelegerile privind plata chiriei. Dupa ce ros-albastrii au evoluat pe cel mai modern stadion al tarii in partida cu Concordia Chiajna, intr-o asistenta impresionanta pentru un meci obisnuit din Liga 1, se pare ca urmatoarea partida, cea impotriva echipei FC Brasov se va desfasura pe un alt stadion.
Patronul Stelei, Gigi Becali, il acuza in mod direct pentru probleme iscate, pe Radu Popa, cel care, dupa spusele latifundiarului din Pipera, a marit nejustificat chiria, incalcand astfel intelegerea initiala dintre cele doua parti.

vineri, 18 noiembrie 2011

Etapa 18 din Liga I - Program si televizari

LPF a anuntat, vineri, programul si televizarile ultimelor trei etape ale Ligii 1 din 2011:


ETAPA 18


Vineri, 16 decembrie: 


20:30 Gaz Metan - Brasov - Digi Sport


Sambata, 17 decembrie: 


17:00 Astra - CFR Cluj - Digi Sport
20:30 Targu Mures - Dinamo - Digi Sport


Duminica, 18 decembrie: 


13:00 Sportul - Concordia - Digi Sport
16:00 Pandurii - Ceahlaul - Dolce Sport
18:00 "U" Cluj - Mioveni - Digi Sport
20:30 Otelul - Petrolul - Digi Sport


Luni, 19 decembrie: 


20:00 Steaua - Vointa - Antena1/GSP TV


Marti, 20 decembrie: 


20:30 Vaslui - Rapid - Digi Sport

Etapa 17 din Liga I - Program si televizari

LPF a anuntat programul si televizarile ultimelor trei etape ale Ligii 1 din acest an:
ETAPA 17



Vineri, 9 decembrie:


20:30 Pandurii - Concordia Chiajna - Digi Sport


Sambata, 10 decembrie:


18:00 Universitatea Cluj - FC Vaslui - Digi Sport
20:30 Steaua - CFR Cluj - Digi Sport


Duminica, 11 decembrie: 


13:00 Sportul Studentesc - Petrolul - Digi Sport
15:00 CS Mioveni - Vointa Sibiu - GSP TV
18:00 Otelul Galati - Rapid - Digi Sport
20:30 Astra - Dinamo - Digi Sport


Luni, 12 decembrie: 


18:00 Gaz Metan Medias - Ceahlaul - Dolce Sport
20:30 FCM Targu Mures - FC Brasov - Digi Sport

Programul si televizarile ultimelor 3 etape din Liga I - Etapa 16

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat, vineri, programul si televizarile ultimelor trei etape ale Ligii 1 din acest an:


ETAPA 16


Vineri, 2 decembrie: 


20:30 Petrolul - Pandurii - Digi Sport


Sambata, 3 decembrie: 


13:00 Vointa - "U" Cluj - Digi Sport
19:00 Brasov - Astra - Dolce Sport
20:30 CFR Cluj - Mioveni - Digi Sport


Duminica, 4 decembrie: 


14:00 Ceahlaul - Targu Mures - Digi Sport
16:00 Concordia - Gaz Metan - GSP TV
18:00 Vaslui - Otelul - Digi Sport
20:30 Rapid - Sportul - Digi Sport


Luni, 5 decembrie: 


20:30 Dinamo - Steaua - Digi Sport

duminică, 6 noiembrie 2011

Banel Nicolita a inscris primul gol pentru St.Etienne

Fostul stelist Banel Nicolita a inscris primul sau gol de cand s-a transferat la gruparea franceza St.Etienne in partida pe care echipa la care evolueaza a terminat-o la egalitate, scor 1-1, impotriva celor de la Montpellier.

In urma acestui rezultat, St.Etienne a acumulat 17 puncte, ocupand locul al zecelea in clasament.

Sursa foto: sport.ro

vineri, 4 noiembrie 2011

Anghel Iordanescu ar vrea sa ajute Steaua din postura de manager general

Marea dragoste nu se uita niciodata si de acest lucru vrea sa ne convinga si Puiu Iordanescu.
Ofertat in mai multe randuri de Gigi Becali pentru a pune umarul la redresarea echipei, generalul nu si-a ascuns intentia de a da curs ofertei insa numai dupa indeplinirea anumitor conditii.

Iordanescu ar reveni intr-o pozitie activa in fotbal insa numai pentru a se reinregimenta sub culorile Stelei, varianta aleasa fiind aceea de a deveni manager general al echipei de fotbal. Se pare ca fostul selectioner din epoca de aur a nationalei Romaniei, ar avea cateva conditii pe care Becali ar urma sa le indeplineasca, cea mai importanta dintre ele fiind revenirea echipei acolo unde majoritatea suporterilor simnt ca ii este locul: in Ghencea, loc denumit de cei cu sange ros-albastru "templul fotbalului romanesc".

Termenul limita pentru o solutionare pozitiva este luna decembrie, lucrurile parand insa destul de complicate din cauza datoriei acumulate de echipa de fotbal catre Ministerul Apararii.

Steaua - Maccabi Haifa scor 4-2 in Europa League

UPDATE DE PE STADION

Sunt 40.000 de oameni pe National Arena. Steaua este neinvinsa de 2 ani in Cupele Europene. De atunci Steaua a jucat mai peste tot acasa, insa nu a pierdut niciun meci, chiar daca a avut adversari precum Napoli, Liverpool sau Schalke.


Este ziua revansei la doua saptamani dupa ce Steaua era umilita la Maccabi. Steaua incearca sa obtina prima victorie romaneasca de pe National Arena. Steaua se afla la 4 puncte de Haifa. Lipsesc Bigfaldi, Iliev, Prepelita.


Steaua joaca in aceasta seara cu oechipa improvizata. Maccabi, cea mai iubita echipa din Israel, a facut 3 modificari fata de unsprezecele din etapa trecuta. Cosmaul Amsha, cel care a marcat 2 goluri, joaca si el pe National Arena.


Citeste aici cronica integrala a meciului