vineri, 10 februarie 2012

Ilie Stan a reusit in cantonamentele din Poiana Brasov si Antalya sa reinvie atmosfera din lotul Stelei si sa creeze grupul pe care si-l dorea.

Pe linga cele cinci transferuri, tehnicianul Stelei l-a integrat in grup si pe presedintele de imagine, Helmuth Duckadam. Fostul portar al "ros-albastrilor" a venit la fiecare meci din Antalya cu un carnetel in care-si nota toate observatiile privind jocul echipei, iar mai apoi i le explica antrenorului.

Plusuri
Duckadam era in culmea fericirii cind a vazut ca Ilie a reusit sa aduca pe drumul cel bun citiva jucatori considerati a fi "rateuri". "Ceea ce e imbucurator este ca Ilie Stan i-a reactivat pe Prepelita, Bicfalvi, Florin Costea si Tibi Balan! Prepe si-a revenit foarte bine dupa atitea accidentari", a exultat Duckadam la Sport Total FM.

Minusuri
Presedintele Stelei este obiectiv, asa ca a identificat si punctele slabe din ultima luna. "Accidentarea lui Chipciu ne costa, ar trebui sa stea o luna si jumatate! In plus, Nastasie a facut si el intindere pe fond de oboseala si lipsa de experienta. E un copil, a vrut sa mai faca un antrenament, desi simtea o durere. Putem sa mai adaugam si pierderea lui Gardos", a incheiat Helmuth Duckadam.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu