luni, 27 februarie 2012

Becali construieste la Pipera o baza ultra-moderna a Stelei

Dupa ce a anuntat ca se va intoarce in Ghencea in 2012, Becali a facut public proiectul sau pentru o baza sportiva in Pipera. Steaua devine echipa UE :)) Se va antrena intr-o baza ridicata din bani Europeni!

Becali spune ca va ridica in Pipera pe bani Europeni o baza sportiva, cu hotel de 7 stele si clinica medicala, unde Steaua se va antrena.

Pana acum a platit 50.000 euro pentru proiect, iar banii pentru ridicarea bazei vor veni de la Uniunea Europeana, sub forma de fond nerambursabil.
Daca Real Madrid va veni in tara sa joace contra lui Dinamo, Becali anunta ca le va imprumuta baza sa se pregateasca:

"Este un proiect care se va face in 2-3 ani, in Pipera. Eu nu voi da bani, sunt de la Europa cadou. Na, Gigi Becali, cadou. Pentru constructii de baza sportiva sunt bani europeni. Am dat deja 50.000 euro pentru proiect.

Citeste mai mult in paginile site-ului sport.ro

miercuri, 22 februarie 2012

Ilie Stan nu si-a mai primit salariul din toamna anului trecut


Ilie Stan are de primit 40.000 de euro de la Gigi Becali, antrenorul stelist fiind neplatit din luna octombrie a anului 2011. Intr-o situatie similara se afla si ceilalti membri ai staff-ului tehnic.

Ilie Stan a semnat contractul cu Steaua pe 30 septembrie 2011, cu un salariu de 10.000 de euro pe luna, fara prima de instalare. Stan a primit imediat dupa semnarea actelor salariul pe luna octombrie, adica 10.000 de euro, iar de atunci nu i-a mai intrat nici un ban pe card, scrie National.

Neplatit de patru luni, Ilie Stan si-a pierdut rabdarea si l-a atacat pe Gigi Becali. Stan are de primit 40.000 de euro, dar raspunsul patronului l-a lasat fara replica: "Cu banii astia am deszapezit Vrancea!".

Intr-o situatie similara cu cea a lui Ilie Stan se afla si ceilalti membri ai staff-ului tehnic. "Secunzii" Edi Iordanescu si Gabriel Margarit, antrenorul de portari Constantin Dumitru si preparatorul fizic Horea Codorean fac munca voluntara de aproape doua luni.

Citeste mai mult in paginile site-ului realitatea.net

Sursa foto: rtv.ro

vineri, 10 februarie 2012

Ilie Stan a reusit in cantonamentele din Poiana Brasov si Antalya sa reinvie atmosfera din lotul Stelei si sa creeze grupul pe care si-l dorea.

Pe linga cele cinci transferuri, tehnicianul Stelei l-a integrat in grup si pe presedintele de imagine, Helmuth Duckadam. Fostul portar al "ros-albastrilor" a venit la fiecare meci din Antalya cu un carnetel in care-si nota toate observatiile privind jocul echipei, iar mai apoi i le explica antrenorului.

Plusuri
Duckadam era in culmea fericirii cind a vazut ca Ilie a reusit sa aduca pe drumul cel bun citiva jucatori considerati a fi "rateuri". "Ceea ce e imbucurator este ca Ilie Stan i-a reactivat pe Prepelita, Bicfalvi, Florin Costea si Tibi Balan! Prepe si-a revenit foarte bine dupa atitea accidentari", a exultat Duckadam la Sport Total FM.

Minusuri
Presedintele Stelei este obiectiv, asa ca a identificat si punctele slabe din ultima luna. "Accidentarea lui Chipciu ne costa, ar trebui sa stea o luna si jumatate! In plus, Nastasie a facut si el intindere pe fond de oboseala si lipsa de experienta. E un copil, a vrut sa mai faca un antrenament, desi simtea o durere. Putem sa mai adaugam si pierderea lui Gardos", a incheiat Helmuth Duckadam.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro

marți, 7 februarie 2012

Partida Steaua - Twente se va desfasura in contii optime

Reprezentanti ai Primariei Capitalei au emis un comunicat de presa prin care au tinut sa infirme zvonurile conform carora disputarea partidei de fotbal Steaua Bucuresti - Twente Enschede ar fi pusa in pericol.
Chiar daca stratul de zapada existent in acest moment deasupra suprafetei de joc este unul considerabil, situatia pare tinuta sub control.
Operatiunea de deszapezire a debutat in cursul zilei de marti, cu ajutorul unui grup de 100 detinuti de la Penitenciarul Jilava.
In plus, este de remarcat faptul ca gazonul este protejat in acest moment de o prelata speciala care impreuna cu sistemul de incalzire duc temperatura la cote optime: 16 grade celsius.

vineri, 3 februarie 2012

Steaua a suferit prima infrangere in amicale impotriva echipei Mlada Boleslav

Steaua a intalnit, joi seara, pe cehii de la Mlada Boleslav, in cel de-al treilea meci din cantonamentul din Antalya si la numai 2 saptamani de primul meci oficial din 2012, cel cu Twente. Amicalul s-a incheiat cu scorul de 2-3.

Este prima infrangere a Stelei din seria de trei meciuri disputate pana acum in cantonamentul din Antalya. Steaua si-a facut norma de 2 goluri, insa in aparare a avut probleme. Spre deosebire de celelalte partide amicale, Ilie Stan a facut foarte putine schimbari. Per ansamblu, a fost o evolutie slaba a Stelei, presarata cu multe gafe. Tatarusanu a gafat, iar Steaua a pierdut in fata cehilor.

Partida de joi seara a venit dupa doua meciuri castigate: 2-1 impotriva celor de la Levski Sofia si Legia Varsovia.

Citeste stirea completa in paginile site-ului mondonews.ro