sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Steaua are un 11 complet cu transferuri teapa

Daca ati uitat ce fac Carlos, Bibiskov, Tininho sau Arthuro, gsp.ro va prezinta traseul acestora dupa ce au plecat din Ghencea. Unii dintre ei nu mai au echipe, iar altii joaca la trupe anonime din diferite colturi ale lumii si se mindresc cu faptul ca Steaua a fost cel mai important punct al carierei lor!

Carlos - portughezul are 33 de ani, dar e liber de contract din vara, atunci cind s-a despartit de turcii de la Bucaspor. Dupa ce a plecat de la Steaua, el a mai jucat in "puternicul" campionat din Iran, la Foolad.
 

Saban - israelianul de 31 de ani a fost prezentat de MM Stoica drept unul dintre cele mai reusite transferuri la acea vreme. A jucat un singur tur la Steaua, in sezonul 2006-2007. Acum evolueaza in tara natala, la Maccabi Tel Aviv, insa are doar 3 meciuri in actualul sezon.
Gora Tall - adus ca un salvator in mandatul lui Mihai Stoichita in returulul campionatului 2009-2010, senegalezul nu a prins nici un minut in tricoul ros-albastrilor. Stoperul de 26 de ani evolueaza la AEL, in liga secunda din Cipru.
 

Jelev - a fost adus la Steaua tot la insistentele lui Stoichita si, la fel ca Tall, a stat in Ghencea doar in returul sezonului 2009-2010. Fundasul central are 32 de ani si s-a intors in tara natala, la Slavia Sofia. A jucat 14 meciuri, iar echipa e pe locul 6 in clasament. El a mai trecut si pe la Inter Baku si Simurk din Azerbaidjan dupa ce s-a despartit de ros-albastri.
 

Tininho - lusitanul a fost una dintre cele mai mari tepe din istoria Stelei. El se lasase de fotbal cind a ajuns in Ghencea in 2009. A jucat un singur meci pentru echipa pregatita de Bergodi, in Europa League contra lui Saint-Patrick. Din aceasta vara, portughezul de 31 de ani nu mai are echipa, dupa ce a plecat de la Leixoes.
 

Dino Eze - nu a apucat sa joace nici un minut la Steaua, a facut doar un stagiu de pregatire. Singura echipa la care s-a impus a fost Gloria Buzau, iar fotbalistul nigerian de 27 de ani a ajuns acum sa evolueze la Prahova Tomsani, in Liga a III-a.
 

Josh Tudela - americanul nu i-a impresionat pe ros-albastri intr-un stadiu de pregatire din iarna lui 2010. Mijlocasul de 27 de ani a jucat in filme inainte de a-si gasi din nou echipa in SUA. El evolueaza la o Los Angeles Blues, o echipa formata in anul 2010, si care e inscrisa in liga a doua.
 

Elton - brazilianul minune al lui MM Stoica a jucat doar un tur in Ghencea in sezonul 2006-2007. De atunci el a schimbat 9 echipe in cariera sa si in prezent evolueaza la Al-Fateh, in Arabia Saudita. Mijlocasul de 25 de ani, pe care Becali l-a numit "circar", are patru meciuri sezonul acesta si a marcat un gol.
 

Raphael Grzelak - polonezul nu a stat nici el mai mult de jumatate de sezon la Steaua. Joaca in prezent la Ruch Chorzow, in tara natala, insa in acest campionat a prins doar 3 meciuri, toate din postura de rezerva. Grzelak are 29 de ani.
 

Krum Bibiskov - a evoluat la Steaua in doar un meci din Cupa României, in sezonul 2009-2010, contra Bistritei. In acel meci a ratat si penalty-ul care a dus la eliminarea ros-albastrilor din competitie. Virful de 29 de ani e acum la Minor Pernik, locul 9 in Bulgaria.
 

Arthuro - in 2008, atacantul a fost adus ca o vedeta la Steaua de Adrian Ilie din Segunda Division, de la Celta Vigo. Sud-americanul de 29 de ani a stat sase luni si a marcat un singur gol. Dupa ce a schimbat alte 5 echipe, el evolueaza acum in tara natala la Avai, ultimul loc in prima liga din Brazilia.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu